Smarta saker..

2 kommentarer
 
 
 
Hej!
Ni får ursäkta min sega uppdatering just nu ( OBS Tillfälligt) , Jag använder instagram mycket just nu Skoog1982.
Men snart så blir det mer lugnt och då kan jag vara mer aktiv här inne!
 
Här är två grejjer som jag skulle vilja införskaffa till badrummen och tvättstugan som jag hittade via bygghemma.se:
 
En utdragbar torklina i snygg design att ha tex i tvättstugan,,
 
 
 
 
 
 Till badrummet uppe åtminstone då vi kommer ha ett centrerat badkar med smala kanter ; schampo,balsam,duschcreme tryckomater.
 
 
 
Jag avskyr alla fula flaskor som ligger och dräller halvfulla jämt ;) Och eftersom det saknas kant att placera dessa på om det blir det badkar vi tänker oss så tänker jag att detta blir cleant att ha på väggen.
Kul för ungarna..lite badhus känsla ha ha ;).
 
Jag är för "bort med så mycket plotter" som möjligt eftersom jag gärna vill ha så lättstädat som det går.
Och just schampo och dushcremes flaskor är en sån grej hos oss.
Man kan ha snygga speciella flaskor på en hylla tex istället,som ett blickfång.
Man kan säga att jag har ett litet mini mission i mitt liv och det är att komma på smarta lösningar för att få livet att bli lite enklare och snyggare ha ha ;)
Jag kan googla smart förvarings videor på you tube och liknande , bara för skojs skull.
Det behöver inte vara sterilt men väl valda saker att synas så att säga..allt annat kan man försöka gömma.
 
Hej så länge!
 
1 Daniel :

skriven

Hejsan
Blir jättefint hos er, vi är snart på väg in i samma resa med bygge o hjältevadshus, de vi undrar är hur går de o lägga golv när kaminen är på platts,vi har också gds.......
/Daniel

Svar: Hej och grattis till ert framtida fina hus :)! Vi hade dessvärre jätteproblem när vi skulle lägga golvet , eftersom byggarna skulle lägga några plank under skivan så att kaminen kunde placeras och vi sedan få rätt höjd på stänkskyddet så att säga och dra ut golvplanken som skulle vara provisoriska och lägga om när vi la hela golvet. Tyvärr så låg nu dessa provisoriska under hela kaminen och gick inte att ta bort .. Att plocka isär kaminen var ju inget alternativ. Vi skulle ju ha flytande golv ich kunde inte fortsätta lägga efter de som var placerade, det hade ju blivit jätteknasigt! Vi fick försöka såga bort planken så långt in vi kunde och trycka in de nya på nåt sätt .. Jättesvårt var det! Jag tror att de gjorde som dom gjorde av god vilja men så blev det tokigt .. Eller så är det vi som inte fattade hur vi skulle få ut de planken de la under .. Men det gick ändå bra tillslut 😄! Så ett tips är att prata ihop er med dem på plats när kaminen ska installeras så att det blir bra på en gång ( de som var hos oss hade aldrig installerat en kamin förrut så de kunde säkert inte rutinerna och de pratade heller inte svenska så kommunikationen bröts lite pga detta ) . Men som sagt ha en dialog så Slipper ni säkert de problemen vi hade :)! Vilket Hjältevadshus tänkte ni bygga? Mvh Miriam
Miriam

2 Anonym:

skriven

Hej! Har snabbscrollat igenom bilderna. Förstår att ni hat otroooligt mycket att göra nu. Jobbigt men/och spännande antar jag. Vi måste få komma över o titta snart. Det kommer säkert bli jättefint! Önskar er gott om uthållighet och ork nu och framöver.
Kramar/ Maria o Janne

Svar: Tack Maria :) det var kul att ni kom, och tack flr supergott hembakt. Det är så uppskattat i sådana här tider 😊
Miriam